joi, 25 aprilie 2013

Top 4 cele mai uzuale probleme care pot sa apara la stergatoarele auto

Astăzi vom arunca o privire la cele mai frecvente probleme de stergatoare auto și de a oferi unele soluții care vă va oferi o imagine clară a drumului în chiar cel mai rău vreme. 

1. Stergatoarele auto lasa pete in ambele directii


 Dacă ștergătoarele de apă frotiu în ambele direcții, este posibil să aveți una dintre următoarele probleme:
  •      lame uzate
  •      un parbriz murdar și / sau lama ștergătorului
  •      sub-par lichid stergatoare auto
Încercați să folosiți noul fluid de ștergere și curățarea parbrizului și stergatoarele înainte de a înlocui lamele. Pentru a curăța lame ștergător, ștergeți-le pur și simplu cu o cârpă curată înmuiată în apă caldă, săpun. După ce curăța săpun, ștergeți marginea lamei cu frecare alcool. Care poate ajuta la reducerea pete pe parbriz.

2. Stergatoarele auto lasa pete intr-o singura parte 

Pete de apă într-o singură direcție este comun în vreme rece, deci nu e de mult puteți face despre asta. Dacă observați pete într-o direcție chiar și atunci când nu e frig, aceasta înseamnă lame stergatoare auto sunt fie, 1) vechi și greu sau 2) o masura gresita. Oricum, veți avea nevoie pentru a cumpara noi stergatoarele.


 3. Stergatoarele lasa margele de apa care nu se sterg


Băiat, este acest enervant. Margele de apă sunt de fapt ar trebui să fie ușor pentru a șterge. De fapt, multe dintre tratamentele de parbriz, care ajuta la mentinerea parbriz apa cauză clară a șirag de mărgele și fugi. Dar, în anumite condiții, margele nu va șterge sau de a rula de pe parbriz. În schimb, ei vor rămâne blocat dans hipnotic pe sticlă, ascunzând vederii.

Această problemă apare de obicei în zone cu poluare ridicat. Reziduul si murdaria care se acumuleaza pe parbriz face margele de apă pentru a lipi. Înainte de a trata parbriz cu un produs care respinge apa, da un curățare pentru a îndepărta orice reziduuri care ar putea fi construit. Dacă folosiți un aspirator de sticlă puternic nu face truc, vă recomandăm să utilizați o îndepărtare de ceara pe parbriz. Ferește-te de vopsea, deși!
 

 4. Stergatoarele caraie, zgarie


Sunetul de stergatoare auto nu este doar grilaj, aceasta înseamnă, de asemenea, apa nu este obtinerea șters eficient, veți vedea de multe ori semne de baleiaj în calea unei lame clănțăne. Există câteva posibile cauze ale acestei probleme. Este de multe ori rezultatul unei acumularea de ceară, ulei sau grăsime care împiedică lama de ștergere curat de apă departe. Da parbriz o spalare frumos, aprofundată. Da lamele o curatare prea bun, pentru o bună măsură.

În cazul în nu se rezolvă chattering, problema poate fi o brațul ștergătorului de îndoit. Pentru a a face acest lucru diagnostic, aduce ștergătorul de până de a la mijlocul-accident vascular cerebral cu privire la parbriz și de a examina de asamblare lama. Lamele ar fi a face contact total pe parbriz, iar brațele lama trebuie să fie paralelă cu sticla. Dacă brațul este îndoit, utilizarea unor clești -l răsucească cu atenție până când acesta este paralel cu sticla din nou.

  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu